Stichting Haags Kinderatelier

Atelier van Speijk

Van Speijkstraat 153a

2518 EZ Den Haag

Telefoon: 070-3633745 werkdagen 9.30-13.30 uur

e-mail: info@haagskinderatelier.nl

Stichting Haags Kinderatelier heeft als doel zoveel mogelijk Haagse kinderen en jongeren, in de leeftijd van 2 tot 19 jaar, actief en persoonlijk in aanraking te brengen met beeldende kunst, architectuur en beeldtaal van andere culturen. Het gaat o.a. om het zien in het echt, met een kunstenaar erover praten, het zelf uitproberen van technieken, en het zelf maken van een werkstuk. In deze combinatie is kunst een ervaring die niet snel wordt vergeten.
De kunstenaar/docent werkt met maximaal 12 deelnemers tegelijk. De eigen inbreng van de deelnemers kan daardoor worden opgemerkt, gestimuleerd en gewaardeerd. Creativiteit staat voorop!

Zie voor het programma Haagskinderatelier.nl


Reserveren voor een workshop kan tot twee werkdagen tevoren via 070 3633745 tussen 9.30-13.30 uur, of info@haagskinderatelier.nl. Vermeld bij reservering duidelijk naam en geboortedatum van de deelnemer, dag en tijd van de workshop, telefoon en email. Een workshop gaat door bij tien tijdige aanmeldingen. U krijgt per email of voicemail tijdig bevestiging van doorgang. Voor een eenmalige groepsworkshop, bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum of ander feest, kunt u tot twee weken tevoren reserveren. Meer informatie via www.haagskinderatelier.nlAtelier van Speijk


Kaart
Zeeheldenkwartier