Woonzorgcentrum Op de Laan

Laan van Meerdervoort 110-112

2517 AS Den Haag

Telefoon: 070 - 3751300

Website > HWW Zorg - Op de Laan

Woonzorgcentrum Op de Laan is gelegen aan de Laan van Meerdervoort, in het Zeeheldenkwartier. Het is een relatief klein, gastvrij en gezellig woonzorgcentrum. Vaak wonen de bewoners er voor langere tijd. Heeft iemand tijdelijk behoefte aan zorg en hulp, maar wil hij of zij wel thuis blijven wonen? Dan is dat ook mogelijk in Woonzorgcentrum Op de Laan.

Als zelfstandig wonen niet meer zo gemakkelijk is, kan dagverzorging een oplossing zijn. Oudere wijkbewoners kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in Op de Laan.

Het woonzorgcentrum heeft een afdeling voor dagverzorging voor de opvang van ouderen uit de wijk. Ook heeft het woonzorgcentrum een project tijdelijke verzorging en een maaltijdproject voor ouderen uit de wijk.

Hoe komt een opname tot stand?
U kunt uzelf via een formulier aanmelden bij de Indicatiecommissie.
Dit aanmeldings formulier kunt u krijgen in het woonzorgcentrum of bij de Indicatiecommissie. Een medewerker van deze commissie bezoekt u vervolgens thuis en bepaalt of u in aanmerking komt voor een woonzorgcentrum. Als u hiervoor een indicatie krijgt dan wordt u geplaatst op de wachtlijst van het woonzorgcentrum van uw voorkeur.

Bereikbaarheid woonzorgcentrum "Op de Laan"
Het woonzorgcentrum ligt vlakbij het centrum aan de Laan van Meerdervoort hoek Tasmanstraat. Het is gehuisvest in een modern gebouw, dicht in de buurt van Kijkduin en Scheveningen. Met het openbaarvervoer is het huis goed te bereiken. Tram 3 of 17 halte Waldeck Pyrmontkade

Heeft u vragen?
Belt u dan naar woonzorgcentrum "Op de Laan", telefoon: 070-3751300, of maak een afspraak en bezoek het woonzorgcentrum aan de Laan van Meerdervoort 110-112.
Meer informatie kunt u ook vinden op de website > HWW Zorg - Op de Laan

Senioren restaurant en thuis diner
voor wijkbewoners bij ‘Op de Laan’


Senioren restaurant
Wilt u samen met leeftijdgenoten de maaltijd gebruiken of heeft u een andere reden om niet thuis te willen / kunnen eten, dan is er de mogelijkheid om In het restaurant van Woonzorgcentrum Op de Laan aan de Laan van Meerdervoort 110 (hoek Tasmanstraat) een heerlijk vers bereidt 3 gangen keuze menu te komen gebruiken.

Iedere dag zijn er twee menu’s om uit te kiezen. Het keuzemenu bevat een voor-, hoofd- en nagerecht. Loopt u gerust is even binnen bij de receptie van Op de Laan, dagelijks geopend tussen 8.00 en 18.00 uur. Ons restaurant is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur voor een praatje, een kopje koffie en een krantje en de maaltijd wordt geserveerd tussen 11:30 uur en 13:00 uur. Reserveren voor de maaltijd is gewenst doch niet perse nootzakelijk.

Het restaurant is 7 dagen per week open. Ooievaarspashouders krijgen korting op het dagmenu. In plaats van de gebruikelijke € 6,00 betalen Ooievaarspashouders € 3,80. Indien u voor het eerst gebruik maakt van ons restaurant is het eerste drankje “van het huis”.

Thuis diner (tafeltje dekje)
Ook is er de mogelijkheid om de maaltijd thuis geserveerd te krijgen. Bent u niet meer zo goed ter been en valt het koken u steeds zwaarder? De maaltijdservice van verzorgingshuis Op de Laan van Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) biedt uitkomst!

Zeven dagen per week staan we klaar om een overheerlijke 3-gangenmaaltijd bij u thuis te bezorgen. Voor een maaltijd betaalt u maar € 6,00. Een bedrag waarvoor u zelf niet kunt koken!

Dagvers
Met onze maaltijdservice kunt u kiezen uit verschillende gerechten. Wij verzorgen ook maaltijden op maat voor mensen die bijvoorbeeld natriumarm of suikervrij willen eten. Onze bezorger levert de maaltijd tussen 12.00 en 14.00 uur bij u af. Hij zet het eten voor u op tafel en neemt de lege maaltijdboxen weer mee. U heeft er dus geen omkijken naar. Wij koken elke dag met verse ingrediënten en dat proeft u! Ook eens proberen? De eerste maaltijd aan huis is gratis!

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op met de receptie van Woonzorgcentrum Op de Laan, Laan van Meerdervoort 110-112, 2517 AS  Den Haag, Telefoon 070-3751300

 


Kaart
Zeeheldenkwartier